Pick your language - Kies uw taal - Choisissez voter langue - Wählen Sie Ihre Sprache

 

JOOSEN-LUYCKX AQUA BIO

Oude Kaai 26

2300 Turnhout

België

 

Tel: +32(0)14 47 27 10

Fax: +32(0)14 42 09 24

info@aquabio.be

Aqua Bio, in 1990 opgericht binnen de Joosen-Luyckx groep, heeft zich steeds toegespitst op het ontwikkelen en het produceren van kwalitatief hoogstaande visvoeders. Kwaliteit was, is en blijft de belangrijkste eis die we aan ons voeder stellen!

Aanvankelijk produceerde Aqua Bio voornamelijk voeders voor karper, forel en steur. Aangezien Aqua Bio meerdere eigen viskwekerijen uitbaat, beschikken we over alle nodige infrastructuur om onze voeders te testen en te optimaliseren.

Naarmate de omzet steeg werd er beslist om te investeren in een nieuwe extrusie-installatie. Daardoor werd het mogelijk om voeders met een verschillend soortelijk gewicht te produceren afhankelijk van de eisen gesteld door de te kweken soort: meervallen geven voorkeur aan drijvend voeder, forellen eten best zinkende korrels. Voor meer informatie over de verschillende productietechnieken en hun specifieke voordelen verwijzen we u naar het menu-item Technologie.

Door onze ervaring op het vlak van zowel intensieve als extensieve aquacultuur zijn onze biologen en ingenieurs uw beste aanspreekpunt om eventuele problemen op te lossen. Zij kunnen u natuurlijk ook advies verstrekken bij de keuze van het gepaste visvoeder.

Het grootste voordeel van Joosen-Luyckx Aqua Bio is zijn flexibiliteit. We kunnen u al onze voeders uit ons standaard gamma leveren (zie bij het menu-item Producten), maar we kunnen uiteraard ook voeders op maat maken geheel volgens uw specificaties en dit reeds voor producties vanaf 4 ton.